Over ons

Autorijschool Tigris

Het besluit om te beginnen met je rijlessen leidt tot grote veranderingen in je leven. Want nadat je je rijbewijs hebt behaald, betekent dat dat de afstanden kleiner worden en de reistijd wordt vaak korter. Maar voordat je gaat rijden in het drukke verkeer van deze tijd is het noodzakelijk een goede rijopleiding gehad te hebben. En daarvoor heb je een goede rijschool nodig.

Wat maakt een rijschool nou eigenlijk een goede rijschool? Is dat een rijschool die groot is met meerdere auto’s en dus ook meerdere instructeurs of een rijschool waar de auto’s klein zijn of juist groot of een rijschool waar de tarieven zeer hoog of juist laag zijn. Met zoveel verschillende rijscholen is het moeilijk om te bepalen welke rijschool de juiste is.

Bij Autorijschool Tigris krijg je kwalitatief hoogstaande rijlessen tegen zeer scherpe tarieven.
Zie hiervoor onze tarievenlijst.

We geven rijlessen in Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Vlaardingen, Maassluis en Capelle aan den IJssel .

Autorijschool Tigris onderscheidt zich van andere rijscholen door lessen te geven in 4 verschillende talen: Nederlands, Koerdisch, Arabisch en Turks. Door deze mogelijkheid open te stellen, kunnen de leerlingen die niet zo sterk zijn in de Nederlandse taal ook in hun eigen taal les krijgen zodat de leerling de lessen beter begrijpt en ook met een zekerder en vertrouwd gevoel lessen kan krijgen.